Plasztik jégpálya

Általános információk

A plasztik-jégpálya 2002,-ben került be Hazánkba. Amióta Magyarországon is létezik, azóta számos megrendelés bizonyította, hogy a magyar közönségnek igenis még mindig szüksége van új, és kifejezetten extrém szórakozásra. Ezen felül az érdeklődés széleskörű, mivel nem korlátozódik egy bizonyos korosztályra, a pici gyerekektől egészen a nyugdíjasokig örömét leli benne mindenféle csoport, akárcsak a városligeti jégpályán!
A plasztik-jégpálya különlegessége, hogy anyagának jellegénél fogva teljesen független az időjárási viszonyoktól. A jégpályához nincs szükség hűtésre, vagy vízre, éppen ezért olvadástól sem kell tartani. A vízparti strandok homokján is, és a színpadon is kiválóan megállja a helyét. Egyedülálló élmény. Lehetségessé válik az, hogy a sportot kedvelő gyermekek és felnőttek akár a kánikulában is korcsolyázhassanak úgy, hogy közben a családtagjaik éppen napoznak, vagy fürdenek.
 A plasztik-jégpálya használatával kiküszöbölhető a fagyasztott jég minden kellemetlensége (hideg, nedves felület, megfázás, stb.) A pálya minden időjárási körülmény közt kül -és beltéren egyaránt alkalmazható. Egyaránt ajánljuk szabadidős- és sport tevékenységekhez, fesztiválokhoz, egyéb céges és promóciós rendezvényekhez.
Jégpályáinkhoz igény szerint komplett fény-, hang-, színpadtechnikát, díszletet és jégrevűt is tudunk biztosítani. A lap alján található “Dokumentum zónában” letölthető PDF formátumban találják meg a plasztik jégpálya tájékoztató anyagait.

Technikai leírás

A pálya felállítása. Összeállítása 90 x 150 vagy 100 x 120  vagy 100 x 200 centiméteres darabokból történik. Viszonylag sík terep szükséges, amit a pálya alá fektetett hungarocell-felület teljesen kiegyenlít. Erre a rétegre kerül rá a plasztik-jég, amit speciális felületkezelési eljárás során alkalmassá teszünk a zavartalan korcsolyázásra. Adott helyen igény szerint korcsolyabérleti és korcsolyaoktatási lehetőséget is biztosítunk.
A szállítás: A szállítás a pálya méretétől függően kisebb vagy nagyobb teherautóval történik a, ez természetesen a bérbeadó feladata.. 
Összeszerelés: Az összeszerelést szakképzet munkatársaink végzik, ami a pálya méretétől függően mindössze néhány órát vesz igénybe.
Karbantartás: Karbantartása gyors és egyszerű.  A felületet takarító géppel, speciális mosó folyadékkal tisztítjuk, majd felvisszük rá a tökéletes csúszást biztosító anyagot. A felállítást követően egyszeri takarítás elegendő, a tökéletes csúszás érdekében, a kihasználtságtól (korcsolyázók számától) függően napi egyszeri viszkozitást elősegítő anyag felvitele ajánlott a felületre.
Dokumentum zóna: